politseyskiy-pri-zatrimanni-poshkodiv-dva-avto-ta-zbiv-spivrobitnika-sbu

Поліцейський при затриманні пошкодив два авто та збив співробітника СБУ

 • 10182 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 8 травня. УНН. У Кіровоградській області завершили досудове розслідування стосовно оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Кіровоградського райвідділення Кропивницького відділу Нацполіції в Кіровоградській області. Про це повідомили в Державному бюро розслідувань, передає УНН.

Встановили, що оперуповноважений упродовж серпня-жовтня 2018 року одержав від фізичної особи-підприємця хабар на загальну суму 12 800 гривень за вплив на полiцейських Кiровоградського районного вiддiлення полiцiї Кропивницького відділу в Кiровоградськiй областi та Кропивницького відділу Нацполіції в Кiровоградськiй областi (ч. 2 ст. З69-2 КК України).

Мова йде про поліцейських, які уповноважені здійснювати зупинку та перевірку транспортних засобів, застосовувати до осіб, винних у порушенні правил дорожнього руху, заходи адміністративного впливу щодо здійснення безперешкодного проїзду орендованих транспортних засобів під час перевезення лісоматеріалів, непритягнення водіїв до адміністративної відповідальності та неперешкоджання здійсненню підприємницької діяльності.

Також вказаний поліцейський чинив опір працівникам СБУ в Кіровоградській області під час його затримання (ч. 2 ст. 342 КК України). Із метою уникнути затримання він пошкодив два транспортних засоби і допустив наїзд на оперуповноваженого СБУ, що спричинило останньому легкі тілесні ушкодження, після чого зник у невідомому напрямку.

У разі доведення винуватості підозрюваного, йому загрожує покарання в вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, у Львівській області, керуючи приватним автомобілем, курсант Львівського державного інституту внутрішніх справ збив двох пішоходів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Українців попередили про заморозки

     • 23063 переглядiв

    Експорт агропродукції зріс майже на чверть

     • 11812 переглядiв

    Українці недоїдають свинини

     • 10282 переглядiв