politseyskogo-travmovano-pid-chas-sprobi-prorivu-aktivistiv-pid-kostyantinivkoyu-v-abroskin

Поліцейського травмовано під час спроби прориву активістів під Костянтинівкою - В.Аброськін

 • 10635 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Близько 50 людей на автомобілях напередодні намагалася проїхати через блокпост біля Костянтинівки, частина з них відмовилася проходити перевірку та вчинила спробу силового прориву крізь блокпост. Один з поліцейських травмований внаслідок застосування активістами сльозогінного газу. Про це повідомив начальник ГУ НП у Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook, передає УНН.

"Заїжджі "гастролери" так і їдуть до Донеччини. Не корисними діями, а провокаціями вони знов і знов створюють інфоповоди навколо себе. Поки "Вова Хворобливий" вигадує наступну провокацію проти поліцейських, його "колега по спектаклю" разом з опричниками взяв естафету по створенню скандалів", - зазначив В.Аброськін.

"Сьогодні (15 березня - ред.) близько 16:30 на блокпосту біля Костянтинівки для перевірки була зупинена автоколона, яка рухалася зі сторони Покровська у складі порядка 50 осіб на чолі з народним депутатом Тарасом Пастухом. Однак частина громадян відмовилася проходити перевірку та вчинила спробу силового прориву крізь блокпост. Один з поліцейських травмований в результаті застосування активістами сльозогінного газу", - повідомив він.

Начальник донецької поліції звернувся до "блокадників", як організаторів, так і учасників: "Шановні, не переходьте межу неповернення, бо в подальшому через такі ваші необдумані дії може статися трагедія".

Нагадаємо, 13 березня співробітниками ГУ НП Донецької області були затримані 45 осіб на редуті блокадників на Донеччині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП