politsiya-frantsiyi-zakrila-spravu-pro-zniknennya-golovi-interpolu

Поліція Франції закрила справу про зникнення голови Інтерполу

 • 8336 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Поліція Франції закрила справу про зникнення голови Інтерполу через відсутність доказів про те, що злочин був скоєний саме на території Франції. Про це повідомляє УНН з посиланням на ABC News.

"Французькі поліцейські заявили про припинення розслідування щодо зникнення та подальшого затримання в Китаї колишнього президента Інтерполу, і не знайшли жодних доказів заяви його дружини, яка стверджувала, що вона отримала погрози на китайській мові після зникнення її чоловіка", - зазначає видання.

При цьому ресурс зазначає, посилаючись на своє джерело, знайоме з ходом розслідування, що поліція французького міста Ліон, де розташована штаб-квартира Інтерполу, закрила справу, оскільки не знайшла жодних доказів того, що злочин був вчинений саме у Франції.

Сама Грейс Менг повідомила виданню, що не знає про закриття слідства.

Нагадаємо, рішення про затримання екс-президента Інтерполу Мен Хунвея в Китаї приймалося на найвищому рівні, і чиновник міг бути замішаний в набагато більш серйозній справі, ніж просто в причетності до корупції.

Дружина колишнього президента Інтерполу Мен Хунвея, який зник у Китаї, детально розповіла про отримані телефонні погрози, через які французька влада помістила її під захист поліції.

Як повідомляв УНН, 5 жовтня французька поліція розпочала розслідування зникнення президента Інтерполу Мен Хунвея. Повідомлялось, що президента не могли знайти після того як він вирушив у подорож до своєї Батьківщини — Китаю.

Українські Національні Новини

Новини Світу