politsiya-gotuyetsya-predyaviti-pidozri-i-adminprotokoli-24-zatrimanim-u-novikh-sanzharakh

Поліція готується пред'явити підозри і адмінпротоколи 24 затриманим у Нових Санжарах

 • 14017 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Співробітники поліції наразі готуються пред’явити підозри та адміністративні протоколи 24 особам, які були затримані у день масових заворушень у Нових Санжарах через розміщення там громадян, евакуйованих з Китаю через коронавірус. Про це на брифінгу у суботу заявив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передає УНН.

"Зараз співробітники поліції готуються пред’явити підозри та адміністративні протоколи 24 особам, які були затримані у день масових заворушень. Це будуть як адміністративні протоколи, так і деякі особи будуть притягнені до кримінальної відповідальності. Зокрема, ті, хто кидали бруківку у голови поліцейським, ті, хто кидали каміння в автобуси, ті, хто займались розпалюванням міжнаціональної ворожнечі", - сказав Геращенко.

Він нагадав, що загалом під час подій у Нових Санжарах було порушено провадження за 5 кримінальними статтями.

Нагадаємо, літак із евакуйованими українцями з Уханя приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України “Нові Санжари” у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП