politsiya-na-donechchini-4-richna-divchinka-otruyilas-chadnim-gazom-vidkrito-provadzhennya

Поліція: на Донеччині 4-річна дівчинка отруїлась чадним газом, відкрито провадження

 • 8172 переглядiв

МАРІУПОЛЬ-КИЇВ. 21 грудня. УНН. У Дружківці за фактом отруєння 4-річної дівчинки чадним газом відкрито кримінальне провадження. Про це кореспонденту УНН повідомляє ГУ НП Донецької області.

Як повідомили у прес-службі поліції, після того, як мати запалила пічне опалення, щоб зігріти будинок, її 4-річна дочка отруїлася чадним газом і продуктами горіння.

Повідомлення про отруєння чадним газом дитини, надійшло до чергової частини Дружківського відділення поліції від співробітників Краматорської центральної міської лікарні.

Медики констатували, що 4-річна дівчинка поступила до них в реанімаційне відділення з Дружківки з діагнозом отруєння чадним газом. За попередньою інформацією встановлено, що ця сім'я перебуває на обліку, як багатодітна сім'я, яка опинилася в складних життєвих умовах, де виховується троє малолітніх дітей.

"У той день 26-річна мати разом з дівчинкою і бабусею їздили у справах, а коли повернулися, жінка розпалила піч, щоб обігріти будинок. Дитина знаходилася неподалік грубки. Поки розпалювалася піч і заробила витяжка, дівчинка надихалася продуктами горіння, їй стало погано", - йдеться у повідомленні.

Як відзначили у поліції медики надали допомогу вчасно і зараз життю дитини нічого не загрожує.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Українські Національні Новини

Суспільство