politsiya-obshukala-gurtozhitok-dlya-bizhentsiv-pislya-napadu-v-berlini

Поліція обшукала гуртожиток для біженців після нападу в Берліні

 • 6408 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Поліція обшукала гуртожиток для біженців в рамках розслідування трагедії на ярмарку в Берліні, де аантажівка в'їхала в натовп і задавила на смерть 12 людей, передає УНН з посиланням на "Эхо Москвы".

Цього ранку берлінськы спецпризначенці штурмували ангар в закритому аеропорту Темпельхоф, де розташовується табір біженців, повідомляє газета Die Welt.

Людина, яка була затримана після можливого терористичного нападу, за даними видання, була зареєстрована саме там. Раніше газета повідомляла, що вантажівкою керував, ймовірно, пакистанський біженець. Його затримали приблизно в двох кілометрах від місця події.

За інформацією ЗМІ, чоловік приїхав до Німеччини в лютому цього року. Автомобіль, який протаранив натовп на різдвяному ярмарку в Берліні, належить польській транспортній компанії. У момент НП в кабіні вантажівки були двоє. Тіло однієї людини поліція виявила тут же відразу після трагедії. Встановлено, що це громадянин Польщі. Він не міг контролювати рух автомобіля, вказують поліцейські. Однозначно кваліфікувати подію як теракт правоохоронці поки не готові. Хоча, за даними ЗМІ, слідчі вважають, що вантажівка була направлена в натовп навмисно. Також поліція не виключає теракту.

На згадку про загиблих в Берліні по всій країні сьогодні приспущені державні прапори.

Українські Національні Новини

Новини Світу