politsiya-rozglyadaye-dekilka-versiy-zamakhu-na-kandidata-u-deputati-z-sumschini

Слідство розглядає декілька версій замаху на кандидата у депутати з Сумщини

 • 7334 переглядiв

КИЇВ. 27 червня. УНН. Правоохоронці розглядають декілька версій замаху на вбивство колишнього міського голову Конотопа Сумської області, кандидата у народні депутати Артема Семеніхіна. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу прокуратури області.

"На місці події під процесуальним керівництвом прокуратури працює слідчо-оперативна група. Розглядається ряд версій, серед основних – злочин, скоєний через громадську та політичну діяльність потерпілого, а також на ґрунті особистих неприязних відносин. Досудове слідство триває, його хід перебуває на особистому контролі прокурора Сумської області", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Конотопі близько першої години ночі 27 червня було скоєно напад на колишнього міського голову Конотопа Сумської області Артема Семеніхіна, який зараз є кандидатом у народні депутати України по 160-му одномандатному виборчому округу.

Очікувалося, що Семеніхіна перевезуть до Київського національного інституту нейрохірургії імені Ромоданова.

Як повідомляв УНН, поліцейські кваліфікували подію як "замах на вбивство" і вже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП