politsiya-rozsliduye-aktsiyu-pid-budinkom-gladkovskogo-yak-khuliganku

Поліція розслідує акцію під будинком Гладковського як хуліганку

 • 16252 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Після акції проведеної під будинком першого заступника секретаря РНБО Олександра Гладковського поліція розпочала кримінальне провадження. Про це УНН повідомили в правоохоронних органах.

Слідчим відділом Обухівського відділення поліції в Київської області розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство вчинене групою осіб).

Правоохоронці повідомили, що під час акції біля будинку розлили червону фарбу та камінням розбили кілька вікон у будинку. Ніхто не постраждав. Поліція також нікого не затримувала.

Нагадаємо, вчора, 27 лютого, представники Національного корпусу провели акцію протесту під будинком Гладковського через підозру його сина у розкраданнях на "Укроборонпромі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: САП відкрила справу щодо корупції в ОПК

Перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олег Гладковський припинив свої повноваження на час розслідування через матеріали журналістів про масштабні розкрадання в "Укроборонпромі".

25 лютого було опубліковано матеріали про масштабні розкрадання в "Укроборонопромі", до яких нібито причетні посадові особи, наближені до президента Петра Порошенка. Мова йшла і про сина першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря, а також ще ряду осіб. В журналістському розслідуванні стверджується, що з 2016 року українським оборонним підприємствам запчастини для військової техніки продавалися з націнкою до 300%. Товар завозився з території РФ контрабандним шляхом або ж купувався на складах військових частин в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП