politsiya-u-vidni-zatrimala-22-chechentsya

Поліція у Відні затримала 22 чеченців

 • 14537 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Поліція у Відні в Австрії затримала 22 вихідців з Чечні у віці приблизно 25-50 років. Про це повідомила в суботу австрійська поліція, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

Під час затримання було вилучено автомат, пістолет і боєприпаси, додали у поліції. Масове затримання відбулося напередодні ввечері на острові на Дунаї в північній частині столиці Австрії.

Як зазначається, у поліцію звернулися громадяни, які вказали на велику групу чоловікі, які зібралася на острові. У відповідь на питання поліцейських вони відповіли, що "гуляють". Після того як у одного з чеченців було виявлено зброю, поліція викликала співробітників спецпідрозділу поліції WEGA. При появі поліцейських чоловіки спробували заховати пістолет в сніг. Після проведення обшуку все чеченці були затримані.

Усі затримані допитуються управлінням кримінальної поліції. Як повідомляється, щодо чеченців відкрито розслідування за підозрою в порушенні параграфа 246 кримінального законодавства ( "Ворожі щодо держави зв'язки").

Українські Національні Новини

Новини Світу