politsiya-vidkrila-kriminalne-provadzhennya-za-faktom-vbivstva-cholovika-u-kiyevi

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства чоловіка у Києві

 • 13944 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства чоловіка  у Голосіівському районі Києва. Про це на своїй сторінці написала речниця ГУ НП у місті Києві Оксана Блищик, передає УНН.

"Киянин разом із двома дітьми повертався автомобілем додому. Біля будинку невідомий розстріляв "Мерседес": чоловік загинув, а дітей доставили в лікарню.

Подія сталася у Голосіівському районі Києва. На місці працюють слідчо-оперативні групи головного та районного управлінь поліціі. Проводиться огляд, в ході якого попередньо з'ясувалося, що зловмисник зробив шість пострілів, імовірно - із пістолета Макарова.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу Украіни", - повідомила речниця.

Також вона зазначила, що на момент приізду правоохоронців встановлено, що дітей, які перебували у салоні авто, доставили в лікарню, інформація про іх стан уточнюється.

"Особа вбитого встановлена, це місцевий мешканець, який займався бізнесом. Поліція встановлює свідків та очевидців подіі, проводиться ретельний огляд прилеглоі територіі. Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення всіх подробиць подіі та осіб, причетних до вбивства", - додала вона.

Як повдіомляв УНН, у центрі Києва по вул. Антоновича розстріляли автомобіль: водій помер на місці, отримала поранення дитина.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП