politsiya-zaklikala-shtabi-ne-zminyuvati-format-debativ-na-olimpiyskomu

Поліція закликала штаби не змінювати формат дебатів на "Олімпійському"

 • 10234 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Поліція Києва закликає штаби не змінювати формат дебатів на НСК "Олімпійський", аби не наражати на небезпеку громадян. Про це сьогодні, 19 квітня, повідомив очільник поліції Києва Андрій Крищенко, передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції столиці.

"Формат проведення дебатів було затверджено на консультаційній нараді за участі представників МВС, УДО, штабів кандидатів та керівництва НСК "Олімпійський". Окрім цього, було зроблено відповідні розрахунки сил та засобів аби безпека на стадіоні була максимальною. Зміна формату заходу призведе до суттєвого зниження рівня безпеки на стадіоні. Закликаю штаби проводити дебати за заздалегідь узгодженим усіма сторонами планом", - сказав Крищенко.

За його словами, представниками обох штабів та правоохоронцями були затверджені формат дебатів та заходи безпеки на НСК "Олімпійський", а також маршрути входу/виходу, місця перебування прихильників кандидатів та їхнього розмежування, а "змінювати її - наражати на небезпеку громадян".

Нагадаємо, дебати кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського перед другим туром виборів заплановані у п'ятницю, 19 квітня, на НСК "Олімпійський". НСТУ також очікує кандидатів на національні теледебати.

Українські Національні Новини

Політика