politsiya-zaprosila-zrazki-dnk-ronaldu-u-zvyazku-zi-zvinuvachennyami-u-zgvaltuvanni

Від Роналду вимагають зразки ДНК у зв'язку зі звинуваченнями у згвалтуванні

 • 9188 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Поліцейське управління Лас-Вегаса, що в штаті Невада, повідомило, що направило запит владі в Італії про надання зразків ДНК футболіста Кріштіану Роналду, звинуваченого в США в згвалтуванні. Заяву поліцейських опублікував журнал Newsweek, передає УНН.

"Поліцейське управління робить з метою отримання зразків ДНК в даному випадку ті ж кроки, що і в будь-якому іншому випадку насильницьких дій сексуального характеру. Ми можемо підтвердити, що офіційний запит був направлений італійській владі", - відзначили в поліції.

Видання констатує, що адвокати Роналду підтвердили інформацію про надсилання запиту. Разом з тим вони наголосили: "Роналду, як і раніше, заявляє, що те, що сталося в 2009 році в Лас-Вегасі було з обопільної згоди, так що не дивно, що будуть матися зразки ДНК і що поліція направляє стандартний запит в рамках розслідування".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Триразового олімпійського чемпіона ув'язнили за зґвалтування 12-річного хлопчика

Видання зазначає, що у вересні 2018 року громадянка США Кетрін Майорга подала в суд в Неваді позовну скаргу. З неї випливало, що вона нібито була згвалтована футболістом в червні 2009 року в готельному номері в Лас-Вегасі. Як стверджується, Майорга відразу звернулася в поліцію, але пізніше погодилася на досудову угоду і отримала за мовчання 375 тисяч доларів. У жовтні 2018 року поліцейське управління міста заявило, що розслідування у справі відновлено за запитом Майорга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кевіну Спейсі офіційно пред'явили звинувачення в сексуальному домаганні

Українські Національні Новини

Новини Світу