politsiya-zatrimala-cholovika-yakiy-zaminuvav-magazin-u-kiyevi

Поліція затримала чоловіка, який “замінував” магазин у Києві

 • 7832 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який повідомив неправдиву інформацію щодо замінування одного з продуктових магазинів у Києві. Про це УНН повідомили у перс-службі поліції Києва.

У відомстві розповіли, що приблизно о 8:10 до чергової частини районного управління поліції надійшло повідомлення, що у продуктовому магазині на вулиці Бориспільській закладена вибухівка.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічної служби та кінологи. У результаті ретельного огляду кіоску та прилеглої території жодних вибухових речовин та предметів не виявлено.

Неподалік “замінованого” об’єкта оперативники затримали підозрілого 29-річного киянина. Правоохоронцям зловмисник пояснив, що повідомив про вибухівку у крамниці через те, що його 43-річна цивільна дружина постійно зловживає алкогольними напоями, які купує у цьому магазині.

За попередньою інформацією, чоловік перебуває на обліку лікаря-психіатра та раніше неодноразово притягувався до відповідальності за завідомо неправдиві виклики спеціальних служб.

За фактом справи розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП