politsiya-zatrimala-deputata-kiyivskoyi-oblradi-na-khabari-u-5-tis-dolariv

Поліція затримала депутата Київської облради на хабарі у 5 тис. доларів

 • 17081 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. На Київщині під час отримання 5 тисяч доларів хабара поліція затримала депутата облради, передає УНН із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Як повідомили у прес-службі, у межах кримінального провадження оперативники управління захисту економіки в Київській області Нацполіції, слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, за процесуального керівництва прокуратури Київської області та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури задокументували факт вимагання неправомірної вигоди депутатом облради.

"Було встановлено, що кошти депутат вимагав за вплив на службових осіб правоохоронного органу щодо повернення арештованого майна та в подальшому не перешкоджання уздійсненні ним господарської діяльності в сфері заготівлі лісопродукції.

Під час отримання 5 тисяч доларів США хабара депутата Київської обласної ради було затримано в порядку ст. 208 КПК України", - йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, йдеться про депутата Олександра Мефодія, який проживає у с. Любарці, Бориспільського району. Цю інформацію повідомив секретар Бориспільської міської ради Ярослав Годунок.

Проте за його словами, затримання - провокація.

"...навіть сусіди заявили, що бачили як через тин його батькам було перекинуто мусорний пакет ... з грошима, наголошую, ні в хаті, ні при Саші (Олександр Мефодій - ред.) грошей ніхто не знаходив і не вилучав", - зазначив Годунок.

Нагадаємо, слідчого Нацполіціі затримали на валютному хабарі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП