politsiya-zatrimala-na-chernigivschini-sim-zlodiyiv-u-zakoni

Поліція затримала на Чернігівщині сім "злодіїв у законі"

 • 16021 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Поліція Чернігівщини затримала кримінальних "авторитетів", які прибули в область для зустрічі із "злодієм в законі" та узгодження питання злочинної "діяльності". Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Чернігівській області, передає УНН.

"В ході оперативно-профілактичного відпрацювання області оперативники кримінальної поліції Чернігівщини разом з бійцями "КОРД" на трасі поблизу пункту тимчасового перебування іноземців у селі Розсудів Ріпкинського району провели чітко сплановану спецоперацію", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зупинивши три автомобілі, оперативники ідентифікували та із дотриманням всіх заходів безпеки затримали сімох кримінальних "авторитетів" - п'ятьох українців та двох вихідців з Кавказу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Хмельницькому затримали озброєного кримінального авторитета

Останні їхали для зустрічі зі злодієм в законі, який утримується пункті тимчасового перебування іноземців, щоб узгодити питання злочинної "діяльності".

Наразі всі затримані після встановлення особи перевіряються поліцією на причетність до скоєння злочинів на Чернігівщині та інших областях України.

Щодо злодія в законі з Кавказу, то ця особа тривалий час перебуває в пункті тимчасового перебування іноземців та чекає на вирішення своєї подальшої долі судом Київської області.

Нагадаємо, Україна та Грузія співпрацюватимуть у боротьбі зі “злодіями у законі” та наркозлочинністю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП