politsiya-zatrimala-nebezpechnu-bandu-yaka-dva-roki-oruduvala-na-prikarpatti

Поліція затримала небезпечну банду, яка два роки орудувала на Прикарпатті

 • 9350 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Правоохоронці затримали в Івано-Франківської області членів банди, яка займалася скоєним тяжких та особливо тяжких злочинів. Про це повідомив сектор комунікації управління обласної поліції, передає УНН.

"Оперативники Управління карного розшуку спільно з працівниками Слідчого управління та спецпідрозділу "КОРД" ГУНП в області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали злочинну групу у складі чотирьох осіб, які протягом 2017-2018 років займалися скоєнням тяжких та особливо тяжких злочинів на території Надвірнянського району", – йдеться в повідомленні.

Затриманих підозрюють у скоєнні підпалів автотранспорту та нерухомого майна, незаконних заволодінь транспортними засобами, кваліфікованих крадіжках майна з проникненням у приміщення торгових закладів, будинків і гаражів громадян тощо.

Також правоохоронці провели обшуки за місцем проживання підозрюваних. Там знайшли та вилучили вогнепальну зброю, викрадені речі, зокрема транспортні засоби, знаряддя скоєння злочинів.

"Затриманим оголошено про підозру у скоєнні вказаних злочинів, вони затримані, та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Крім того, правоохоронці перевіряють затриманих осіб на причетність до вчинення інших злочинів на території району та області, у тому числі із застосуванням вогнепальної зброї", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, поліція затримала 23-річного члена банди, яка грабувала заможні родини у Київській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП