politsiya-zatrimala-shibenika-yakiy-rozbiv-vikna-meriyi

Поліція затримала шибеника, який розбив вікна мерії

 • 9686 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Поліцейські затримали чоловіка, який розбив вікно у адміністративній будівлі на столичному Хрещатику. Про це повідомив відділ комунікацій поліції Києва, передає УНН. 

"У мерії Києва, в ніч на 13 грудня, невідомий розбив вікно. За фактом хуліганства розпочато кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З жовтня діє новий порядок перетину кордону для не-українців

Працівники поліції охорони затримали правопорушника на місці події. Чоловік розбив пляшками вікно адміністративної будівлі, а вчинок пояснив тим, що він неодноразово звертався до працівників установи щодо допомоги у відновленні документів, але йому щоразу відмовляли.

Правопорушником виявився 43-річний уродженець Криму. Чоловік раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру та слідчий готує клопотання до суду щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземцям закрили в'їзд до окупованого Криму

Нагадаємо, 5 листопада невідомий жбурнув каміння у будівлю ГПУ. Згодом поліція затримала чоловіка за підозрою у хуліганстві.

Раніше Держприкордонслужба попередила про особливості режиму  воєнного стану. Так, у період воєнного стану пропуск осіб до ТОТ АР Крим через адміністративну межу здійснюється тільки за українськими документами.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП