politsiya-zatrimala-zhinku-za-vbivstvo-na-chernigivschini

Поліція затримала жінку за вбивство на Чернігівщині

 • 6786 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. На Чернігівщині поліція затримала підозрювану у вбивстві жінку. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Чернігівської області.

До поліції надійшло анонімне повідомлення, що жителька Носівки вбила чоловіка, який знаходився в неї вдома.

При огляді місця пригоди поліцейським надійшла інформація, що підозрювана, яка страждає на психічні розлади, ходила по вулиці та розповідала, що вона вбила людину. За місцем мешкання жінки було виявлено 59-річного непрацюючого жителя сусіднього села з численними різано-рубаними ранами голови та опіками тіла. Чоловіка негайно було доставлено до центрально районної лікарні, де він невдовзі помер.

За отриманою інформацією, підозрювану у вбивстві бачили неподалік магазину. Поліцейські знайшли та затримали жінку, яка чинила опір правоохоронцям.

Як встановили поліцейські в ході проведення перевірки, підозрювана вже була раніше засуджена за ст.125 (легкі тілесні ушкодження) КК України до сплати штрафу, який так і не сплатила.

Інформація про подію внесена до ЄРДР, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України, що передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Підозрювана знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо оголошення їй підозри у скоєнні злочину та призначення ряду експертиз, в тому числі психологічної та наркологічної.

Досудове розслідування триває.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП