politsiya-zayavila-pro-ataku-khakeriv-na-sviy-sayt-poshirili-feyki

Поліція заявила про атаку хакерів на свій сайт: поширили фейки

 • 11886 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Національна поліція сьогодні, 23 вересня зафіксувала несанкціоноване втручання у роботу свого офіційного вебсайту, через що на деяких інтернет-сторінках обласних управлінь поліції були поширені фейки. Сайт Національної поліції України був тимчасово відключений. Про це йдеться у повідомленні на офіційній сторінці Нацполіції у Facebook, передає УНН.

"Сьогодні об 11:45 зафіксовано несанкціоноване втручання у роботу офіційного вебсайту Нацполіції. У зв’язку з цим на деяких інтернет-сторінках обласних управлінь поліції була поширена недостовірна інформація. Сайт Національної поліції України тимчасово відключений. Наші спеціалісти працюють над усуненням несправностей. Просимо вибачення за тимчасові незручності", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, відділ комунікації ГУНП у Львівській області у Facebook спростував інформацію щодо загибелі військовослужбовців на Яворівському полігоні.

"Сьогодні, 23 вересня, об 11:45 на сторінці Головного управління Національної поліції у Львівській області було оприлюднено інформацію щодо загибелі військовослужбовців на Яворівському полігоні. Повідомляємо, що ця інформація є фейковою та не відповідає дійсності", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, інформація про те, нібито в Центрі спеціальних операцій "А" СБУ демонтували та розбили плиту з іменами загиблих співробітників Служби, не відповідає дійсності

Українські Національні Новини

Кримінал та НП