politsiya-zhitomirschini-ponad-dva-misyatsi-ne-mozhe-vstanoviti-osobu-zagiblogo

Поліція Житомирщини понад два місяці не може встановити особу загиблого

 • 11169 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Поліція Житомирщини понад два місяці встановлює особу загиблого, знайденого у Попільнянському районі. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Управління Національної поліції в Житомирській області.

Як зазначили у прес-службі, 14 лютого 2019 року до Попільнянського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів про виявлення на околиці лісу між двома селами тіла чоловіка.

"Тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті виявили на околиці лісу, на відстані близько 1 км від дороги Парипси - Саверці Попільнянського району. За висновками експертів, його смерть настала близько двох місяців тому (ймовірно грудень 2018 року)", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом триває досудове розслідування за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України.

У прес-службі додали, що наразі поліцейські встановлюють особу загиблого та просять відгукнутись громадян, які володіють будь-якими відомостями щодо нього та події.

Раніше УНН повідомляв, що правоохоронці у Чернівцях і в Івано-Франківській області встановлюють обставини смерті двох чоловіків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП