politsiya-zrivaye-plakati-slugi-narodu-v-kirovogradskiy-oblasti

Поліція зриває плакати "Слуги народу" в Кіровоградській області

 • 14583 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. На 100-му окрузі в Кіровоградській області співробітники місцевої поліції занурилися в агітаційну діяльність на користь свого шефа - начальника обласного Управління захисту економіки Володимира Духно, який нині теж балотується в парламент. Поліція їздить по округу і зриває плакати його суперника - кандидата в народні депутати від партії "Слуга народу" Ігоря Мурдія, повідомляє УНН з посиланням на Facebook-сторінку кандидата.

"У різних районах нашого округу (особливо в моїй рідній Новоукраїнці) співробітники поліції масово зривають наші агітаційні плакати і розтяжки.

Люди, які розповсюджують агітаційні газети про мене, як про кандидата, змушені буквально ховатися від поліції, яка не дає їм проходу ", - заявив Мурдій.

Від місцевих жителів УНН відомо, що поліцейські "агітують" на користь Духно на службових автомобілях і в робочий час, що суворо заборонено чинним законодавством.

"Це ж справжнісіньке свавілля. Поліцейські використовують бюджетні гроші, щоб агітувати за свого начальника. І так, дійсно, ми можемо підтвердити, що вони залякують людей, які хочуть проголосувати за "Слугу народу", - кажуть вони на умовах анонімності.

Також вони повідомили, що почали збір підписів під відкритим листом до глави МВС Арсену Авакову.

"Якщо це свавілля не припиниться сьогодні ж, ми висунемося на Київ", - заявили жителі Кіровоградської області.

Українські Національні Новини

Політика