politsiyu-kiyivschini-ocholiv-andriy-nyebitov

Поліцію Київщини очолив Андрій Нєбитов

 • 7268 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Новим керівником поліції Київщини призначено Андрія Нєбитова. Про це УНН повідомили у департаменті комунікації Нацполіції України.

Голова Національної поліції Сергій Князєв представив нового керівника під час робочої наради у Головному управлінні поліції Київщини. Нарада відбулась за участю голови Київської обласної держадміністрації Михайла Бно-Айріяна, представників прокуратури області, інших силових структур МВС.

Очолив поліцію Київської області Андрій Нєбитов. До цього він обіймав посаду заступника начальника обласного управління поліції.

Зазначимо, що рішення про призначення нового керівника поліції Київщини було прийнято після завершення службового розслідування за фактом трагічної загибелі 5-річного Кирила Тлявова у Переяслав-Хмельницькому.

Так, за результатами розслідування притягнуто до відповідальності 12 працівників поліції. З них шестеро керівників районного відділу поліції звільнено з посад. Керівників управління превентивної діяльності притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Зараз на заміщення вакантних посад оголошений конкурс з числа чинного поліцейського резерву.

Нагадаємо, наприкінці травня на Київщині 5-річний Кирил Тлявов отримав поранення голови внаслідок випадкового пострілу.

Згодом стало відомо, що у нього стріляли поліцейські.

За попередніми висновками медиків, хлопчик отримав тяжке поранення голови, відкриту черепно-мозкову травму. Він потрапив у реанімаційне відділення. Згодом стало відомо, що дитину перевезли на лікування до столиці.

3 червня 5-річний Кирило помер у лікарні.

Українські Національні Новини

Суспільство