politvyazen-stanislav-klikh-pidozryuye-u-sebe-rak-shkiri

Політв’язень Станіслав Клих підозрює у себе рак шкіри

 • 11139 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Стан утримуваного в РФ політв’язня Станіслава Клиха погіршується. Він підозрює в себе рак шкіри. Про це написала уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова на своїй сторінці у Facebook, передає УНН

"Станіслав Клих скаржиться на сильний біль у серці, нирках, печінці, має проблеми з ногами та підозрює ймовірне захворювання на рак шкіри", - пише Денісова.

Ніякої необхідної медичної допомоги утримуваному в Російській Федерації політв’язеню не надають. Нещодавно його помістили до лікарні, проте відразу повернули до в’язниці.

"Він хотів, щоб його обстежили, але, як повідомила його мама, лікарі взяли у нього на аналіз лише кров та сечу. Ніякого діагнозу так і не поставили та повернули в тюремні стіни" - додала вона.

Також Тамара Клих повідомила про те, що Станіслав не отримує листи від рідних, хоча йому пишуть двічі на місяць.

"Я терміново звернулася до Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової з проханням вжити заходів для забезпечення Станіслава Клиха належною медичною допомогою та відповідним лікуванням, а також щодо дотримання права на спілкування. За останні два місяці це вже третє моє звернення до неї щодо забезпечення дотримання прав Станіслава. Чекатиму на відповіді", - додала Денісова.

Нагадаємо, ще одну відповідь щодо стану здоров’я українського політв’язня Станіслава Клиха отримала український Омбудсмен Людмила Денісова від Уповноваженого з прав людини в РФ Тетяни Москалькової.

Українські Національні Новини

Здоров'я