polkovniku-zsu-i-bezyazikovu-stalo-pogano-v-zali-sudu-zasidannya-perenesli

Полковнику ЗСУ І.Без'язикову стало погано в залі суду, засідання перенесли

 • 7162 переглядiв

КИЇВ. 13 грудня. УНН. Засідання у справі полковника ЗСУ Івана Без'язикова, якого підозрюють у державній зраді, переноситься, підозрюваному стало погано у залі Шевченківського суду Києва, передає УНН із посиланням на "112 Україна".

За інформацією ЗМІ, І.Без'язикову стало погано в залі суду. Приїхали медики, його забрала "швидка". Проте, куди його повезли та з яким діагнозом, вони не сказали.

За словами родичів, у нього сильно піднявся тиск та проблеми із жовчним міхуром. Вони не виключили, що сьогодні буде операція.

У засіданні була оголошена перерва, а згодом було ухвалено рішення про перенесення.

Час і дата, коли суд продовжить обирати запобіжний захід для полковника ЗСУ наразі невідомі.

Нагадаємо, 13 грудня Шевченківський суд Києва почав обирати запобіжний захід полковнику ЗСУ Івану Без'язикову, якого підозрюють у держзраді.

Як повідомили у СБУ, І.Без'язикова завербували до незаконного збройного формування, коли він перебував у полоні у бойовиків. Він збирав інформацію щодо сил АТО, маючи при собі зброю, зарплату й авто із шофером, надані військовими структурами РФ.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 ("Участь у терористичній організації") Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП