polscha-stvorit-spetsialni-kiberviyska

Польща створить спеціальні кібервійська

 • 18151 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Війська оборони кіберпростору створять у Польщі, повідомила пресслужба міністерства оборони республіки, передає УНН.

Цитата

"Восьмого лютого у клубі військово-технічної академії у Варшаві міністр національної оборони Маріуш Блащак візьме участь у церемонії створення нового компоненту Збройних сил Польщі – військ оборони кіберпростору", – йдеться у повідомленні.

Деталі

Оборонне відомство Польщі уточнює, що "концепцію організації та функціонування військ оборони кіберпростору" було затверджено головою міністерства ще у лютому 2019 року.

Створення нового спеціального підрозділу польської армії йшло протягом усього цього часу. Війська оборони кіберпростору (WOC) призначені для "проведення повного спектру дій у кіберпросторі – оборонних, розвідувальних та активних наступальних дій".

Додамо

18 січня влада Польщі ввела на території країни режим кіберзагрози початкового ступеня ALFA-CRP. Відповідне розпорядження підписав прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький. Це рішення було прийняте у зв'язку з кібератаками на урядові сайти України в ніч із 13 на 14 січня.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Польща створить спеціальні кібервійська

     • 18151 переглядiв

    У Києві напали на радника Венедіктової

     • 13796 переглядiв