polski-prigrdonniki-zatrimali-ukrayintsya-za-kermom-vikradenoyi-tesla

Польські прикодонники затримали українця за кермом викраденої Tesla

 • 17152 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. У міжнародному пункті пропуску "Дорогуськ" польські прикордонники затримали українця за кермом викраденої Tesla. Про це повідомляє Польске Радіо, предає УНН.

"Польські прикордонники у міжнародному пункті пропуску в "Дорогуськ" (Люблінського воєводства – ред.) запобігли вивезенню в Україну автомобіля марки Tesla вартістю приблизно 350 тисяч злотих (майже 82 тис. євро – ред.). З’ясувалося, що автівку викрали", - повідомляє прикордонна служба Польщі.

Речник коменданта Надбужанського відділу Прикордонної служби Даріуш Сєніцький додав, що 41-річний громадянин України хотів виїхати з Польщі прикордонним пунктом пропуску "Дорогуськ-Ягодин". Під час контролю прикордонники виявили, що 5-річне авто із електричним двигуном, приблизною вартістю 350 тис. злотих, було викрадене у Норвегії.

"Водій наполягає, що він не знав, що авто було викрадене. Підстав для його арешту не було, справу будуть далі вивчати", - додав Сєніцький.

Нагадаємо, громадянин України замість дійсного паспорта під час проходження прикордонного контролю показав підроблене угорське посвідчення особи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    НАЗК виявило порушення в декларації нардепа-багатія

     • 27650 переглядiв

    Негода вплинула на доставку біометричних паспортів

     • 8246 переглядiв

    Трамп відклав щорічну промову через "шатдаун"

     • 7632 переглядiв

    Повінь в Індонезії забрала життя 26 осіб

     • 7946 переглядiв

    Янукович переніс операцію – адвокат

     • 7352 переглядiв

    У Києві від грипу померло семеро людей

     • 16604 переглядiв