polski-shkolyari-zibrali-odyag-dlya-vnutrishno-peremischenikh-osib-yaki-prozhivayut-u-kanivskiy-gromadi

Польські школярі зібрали одяг для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Канівській громаді

 • 315696 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Школярі польського міста Хелмно зібрали гуманітарну допомогу у вигляді вживаного одягу та речей для переселенців, які знайшли прихисток у Канівській міській територіальній громаді. Цього понеділка речі вже прибули до України, передає УНН.

Деталі

Долати логістичні труднощі під час доставки речей допомагала українка з Хелмно Вікторія Гаєвська, а кошти на транспорт виділив бургомістр Хелмно Артур Мікєвич. Безпосередньо до польського кордону вантаж доставляли волонтери Піотр Древек і Марчін Петр. Доставка вантажу від українського кордону до Канева стала можливою завдяки транспорту, який надала ПрАТ "МХП".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завдяки “МХП-Громаді” у сільській школі на Вінниччині з’явилось укриття

Цитата

“Наші друзі з Хелмно не перестають дивувати добрими вчинками і постійною підтримкою. Ми вкотре висловлюємо подяку усім, хто відгукнувся і передав одяг та речі для переселенців: бурмістру Хелмно Артуру Мікєвичу, і адміністрації шкіл, учням та їх батькам. Також волонтерам, що допомогли з логістичними процедурами і підприємству "МХП" за доставку вантажу. Ви неймовірні у своєму бажанні згуртуватися та допомогти", — повідомив Канівський міський голова Ігор Ренькас.

Додамо

Внутрішньо переміщені особи, зареєстровані на території Канівської МТГ, можуть отримати речі та одяг у приміщенні колишнього районного будинку культури (площа Соборна) цієї п’ятниці, 31 березня, з 9 до 13 години.

Довідка

МХП – міжнародна компанія, що працює у галузях харчової, аграрної та технологічної промисловості з найбільшою часткою ринку готових до приготування та готових до вживання продуктів і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство