poltavska-oblrada-zberetsya-na-pozachergovu-sesiyu-schodo-situatsiyi-u-novikh-sanzharakh

Полтавська облрада збереться на позачергову сесію щодо ситуації у Нових Санжарах

 • 21166 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Полтавська обласна рада 21 лютого проведе позачергове засідання в зв'язку із ситуацією в Нових Санжарах, де будуть проходити обсервацію евакуйовані з Китаю українці. Про це повідомив у себе в Facebook глава облради Олександр Біленький, передає УНН.

"Завтра на 10:00 скликаю позачергову сесію Полтавської обласної ради щодо ситуації у Нових Санжарах. Очікуємо керівництво МОЗу та інші компетентні служби, керівників та депутатів громади. Потрібно унеможливити будь-які прояви дестабілізації ситуації в області та поінформувати людей", - написав Біленький.

Коментуючи місце ізоляції евакуйованих з Китаю українських громадян, він зазначив, що облрада не вповноважена приймати такі рішення.

"Хочу зазначити: місцеву владу особливо ніхто не повідомляв про таке рішення. Навіть Директора департаменту охорони здоров‘я. Тому, не приписуйте нам дій та вчинків, які викликають загальний резонанс. Для відповіді на всі запитання завтра оголошую позачергову сесію, куди запрошуємо керівництво МОЗу", - додав голова ОДА.

Нагадаємо, евакуйовані українці з Китаю будуть перебувати на карантині у санаторії в селищі Нові Санжари на Полтавщині, де за ними будуть наглядати кваліфіковані лікарі та медсестри. 

Як повідомлялося в УНН, у селищі Нові Санжари Полтавської області, куди мають перевезти евакуйованих із китайського міста Ухань українців, мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення. 

Українські Національні Новини

Політика