poltorak-otrimav-3-mln-grn-viplat-vid-minoboroni

Полторак отримав 3 млн грн виплат від Міноборони

 • 10232 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Минулого року міністр оборони Степан Полторак отримав три мільйони гривень виплат від Міністерства оборони у вигляді зарплати і допомоги при звільненні з військової служби. Відповідні дані він навів у своїй декларації за 2018 рік, передає УНН.

Згідно з декларацією, минулого року голова Міноборони отримав 1,1 млн грн заробітної плати, ще близько 1,9 млн грн він отримав при звільненні з військової служби, також міністр отримав близько 120 тис. грн процентів за вкладом в "Ощадбанку", ще майже 30 тис. грн за рік Полторак отримав у вигляді пенсії. Крім того, 223 тис. грн чиновнику виплатила Харківська міська рада згідно з цивільно-правовими правочинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В'ятрович отримав 10 тис. грн гонорару від відомого українського письменника

Також міністр тримає 777612 грн і 21,5 тис. доларів на рахунку в "Ощадбанку", 286,4 тис. грн на рахунку в "УкрЕксісБанку", ще 162 тис. грн Полторак тримає у готівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Климпуш-Цинцадзе задекларувала подарунків на понад 2 млн грн

Крім того, у родини міністра є квартира в Харкові площею 66,7 квадратних метрів, квартира у Києві площею 90 метрів квадратних, також зазначається, що міністр винаймає номер в готельному комплексі. Дружина міністра також має легковий автомобіль марки MINI COOPER 2015 року випуску.

Українські Національні Новини

Політика