polumya-zavvishki-kilka-metriv-i-gustiy-stovp-dimu-v-parizhi-stalasya-silna-pozhezha-bilya-posolstva-italiyi

Полум'я заввишки кілька метрів і густий стовп диму: в Парижі сталася сильна пожежа біля посольства Італії

 • 22948 переглядiв

КИЇВ. 20 липня. УНН. У Парижі сталася сильна пожежа між резиденцією прем'єр-міністра Франції та посольством Італії. Полум'я заввишки кілька метрів і густий стовп диму було видно майже у всій столиці. Про це повідомила газета 20 Minutes, інформує УНН.

Цитата

"Полум'я заввишки кілька метрів і густий стовп диму. Сильна пожежа спалахнула в середу вранці, незадовго до 10 години ранку, між Матіньон і посольством Італії у дуже шикарному 7-му окрузі Парижа", - говориться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що вогонь почався на верхньому поверсі житлової будівлі Cité Varenne, яка знаходитися на реконструкції, і швидко перекинувся на дах.

"Будівля не є суміжною, що обмежує ризик поширення вогню", - сказав підполковник, прессекретар рятувальної служби Парижа Клер Бое.

Рятувальні роботи непотрібні були, оскільки будівля була порожньою, коли почалася пожежа. Проте сто пожежників були мобілізовані.

Також повідомляється, що до полудня пожежу загасили, але перевірки все ще тривають.

Доповнення

Пожежа, що почалася в цю п'ятницю в Жироні, невеликому муніципалітеті з населенням 4 800 жителів в туристичному регіоні Альт-Емпорда в Іспанії, змусила евакуювати близько 350 осіб.

Українські Національні Новини

Новини Світу