pomer-aktor-z-doktora-khto-i-zoryanogo-shlyakhu

Помер актор з "Доктора Хто" і "Зоряного шляху"

 • 12258 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. На 86-му році життя помер британський актор Вільям Морган Шеппард. Про це в Instagram повідомив його син Марк Шеппард, передає УНН.

"Сьогодні ми прийшли провести трохи більше часу з моїм батьком. Хоч він і не міг говорити, ми трималися за руки, він сміявся і був такий щасливий нас бачити. Його терміново доставили до лікарні, він помер ввечері о 18:30. Моя мати була поруч із ним. Я такий вдячний, що йому не довелося більше страждати. Дякую за всі ваші добрі думки, любов і молитви", – написав син актора.

Зазначимо, що Шеппард помер 6 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер актор з фільму "Місце зустрічі змінити не можна"

Вільям Морган Шеппард народився 24 серпня 1932 році у Лондоні. Він відомий своїми ролями у франшизі "Зоряний шлях", серіалах "Доктор Хто", "Вавилон-5".

Нагадаємо, у віці 93 років померла актриса Джун Уітфілд, яка грала у серіалі "Друзі".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

We went to spend some time with my father today. Though he couldn’t speak, we held hands, he laughed and was so happy to see us. We left and came home. A good day. He was rushed to hospital and passed at 6:30pm, my mother by his side. I am so grateful that he didn’t have to suffer any longer. Thank you for all your kind thoughts, love and prayers.

Публикация от Mark Sheppard (@realmarksheppard)

Українські Національні Новини

Кримінал та НП