pomer-spivzasnovnik-kultovoyi-grupi-bon-jovi-alek-dzhon-sach

Помер співзасновник культової групи Bon Jovi Алек Джон Сач

 • 325307 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. На 71-му році життя помер один із засновників культової американської рок-групи Bon Jovi Алекс Джон Сач. Причину смерті не розголошують. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву від імені фронтмена колективу.

Цитата

"Алек, ми за тобою будемо сумувати. Ми з розбитим серцем почули новину про смерть нашого дорогого друга. Він був оригіналом. Як член-засновник Bon Jovi, Алек був невід'ємною частиною формування гурту. Він завжди був диким і повним життя. Сьогодні ці особливі спогади викликають усмішку на моєму обличчі і сльози на моїх очах", - ідеться в повідомленні.

Alec, you will be missed pic.twitter.com/ilfTeYyQhR

— Bon Jovi (@BonJovi) June 5, 2022

Довідка

Александр "Алек" Джон Сач народився 14 листопада 1951 року в місті Йонкерс, штат Нью-Йорк. Почав грати на скрипці у віці 7 років з ініціативи батьків і був прийнятий в оркестр штату Нью-Джерсі як скрипаль. Однак така гра Алеку не подобалася і в підліткому віці він зустрів гурт поряд з будинком, якому був потрібен басист, і вирішив приєднатися до них, хоч і не володів у той момент інструментом, але невдовзі він навчився грати.

До участі у Bon Jovi був бас-гітаристом в гуртах Message і Phantom's Opera. Пізніше приєднався гурту, що зароджувався, що взяв собі назву Bon Jovi.

У 2018 році Алек Джон Сач возз'єднався з гуртом та включений до Зали слави рок-н-ролу у складі Bon Jovi.

Нагадаємо 

Англійський музикант-клавішник, один із засновників групи Depeche Mode Енді Флетчер помер 26 травня у віці 60 років.

Українські Національні Новини

Новини Світу