pomer-trirazoviy-volodar-premiyi-oskar

Триразовий володар премії "Оскар" вкоротив собі вік

 • 17281 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Триразовий володар премії "Оскар" американський звукорежисер Грегг Рудлофф помер на 64-му році життя. Про це в середу повідомив журнал Variety, передає УНН.

За його інформацією, Рудлофф помер 6 січня, однак про його смерть стало відомо тільки зараз. Як зазначає Variety з посиланням на поліцію округу Лос-Анджелес, звукорежисер, імовірно, покінчив життя самогубством.

Довідка УНН: Рудлофф народився в Лос-Анджелесі в 1955 році. Слідом за своїм батьком, Тексом Рудлоффом, Грегг присвятив своє життя звукорежисурі.

Він працював над більш ніж 150 фільмами, серед яких "Операція" Арго "(Argo, 2012)," Снайпер "(American Sniper, 2014 року), а також картини, які принесли йому "Оскар", -" Слава "(Glory, 1989 ), "Матриця" (The Matrix, 1999) і "Шалений Макс: Дорога люті" (Mad Max: Fury Road, 2015). Останньою роботою Рудлофф став фільм "Інша сторона вітру" (The Other Side of the Wind, 2018).

Нагадаємо, американський актор Роберт Рут, знайомий за фільмами "Скажені пси" і "Кримінальне чтиво", помер на 83-му році життя в американському місті Торранс (штат Каліфорнія).

Українські Національні Новини

Новини Світу