pompeo-skorotiv-viziti-do-krayin-aziyi-cherez-covid-19-u-trampa

Помпео скоротив візити до країн Азії через COVID-19 у Трампа

 • 10581 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Державний секретар США Майк Помпео відправиться до Японії в неділю, але не поїде до Монголії та Південної Кореї, як планувалося спочатку. Про це повідомили у Держдепартаменті США, пише Reuters, передає УНН.

Зазначається, що спочатку Помпео планував відвідати всі три країни між 4 жовтня та 8 жовтня. Він все ще збирається виїхати до Токіо в неділю, але повернеться до Вашингтона 6 жовтня після консультацій з японськими колегами та участі в зустрічі з іноземними міністрами Індії та Австралії.

Як повідомляв УНН, після офіційної заяви лікарів щодо стану здоров’я президента США Дональда Трампа, який оцінили як дуже добрий, ЗМІ поширили дані про те, що наступні 48 годин будуть для Трампа критично важливими. Проте Трамп спростував чутки про стан свого здоров’я.

Нагадаємо, Трамп лікується від симптомів COVID-19 експериментальним препаратом. В п’ятницю вдень він був доставлений до Національного військово-медичного центру Уолтера Ріда на своєму вертольоті після того, як він з дружиною отримали позитивні тести на COVID-19. Пізніше стало відомо, що кандидат в президенти США Джо Байден і його дружина отримали негативні результати тестів на коронавірус.

Українські Національні Новини

Новини Світу