ponad-1-5-tis-ukrayinskikh-viyskovikh-vchatsya-opanovuvati-vazhku-tekhniku-partneriv-reznikov

Понад 1,5 тис. українських військових вчаться застосовувати техніку партнерів – Резніков

 • 140920 переглядiв

КИЇВ.13 травня. УНН. Понад 1,5 тис. українських військових вже навчаються або у найближчі дні розпочнуть опановувати техніку, яку надали партнери. Про це написав у своєму Facebook міністр оборони України Олексій Резніков, пише УНН.

Цитата

"Понад 1,5 тис. українських воїнів вже навчаються чи у найближчі дні розпочнуть опановувати техніку наших партнерів, щоб потім повернутися у якості інструкторів. Хтось, як артилеристи, одразу піде в бій. Поки важке іноземне озброєння урівноважить сили і забезпечить злам на користь України, мине час. Зараз його присутність точкова, це треба розуміти", - написав Резніков.

Деталі

За словами Резнікова, президент, прем’єр-міністр, дипломати на чолі з міністром закордонних справ та багато інших людей цілодобово працюють, щоб пришвидшити та збільшити надходження допомоги.

Міністр зазначив, що за місяць Україна пройшла інтеграційний шлях у сфері оборони, який не могла здолати 30 років.

"Ми вже отримуємо важке озброєння від партнерів. Зокрема, американські гаубиці М777 калібру 155 мм вже працюють на фронті. Три місяці тому це вважалося неможливим", - зазначив Резніков.

Нагадаємо

Бундесвер (ЗС ФРН) напередодні повідомив, що вже розпочав підготовку українських військовослужбовців до використання самохідних артилерійських установок PzH 2000.

Українські Національні Новини

Суспільство