ponad-100-mobilizovanikh-rosiyan-vidmovlyayutsya-vikonuvati-nakazi-komanduvannya-genshtab

Понад 100 мобілізованих росіян відмовляються виконувати накази командирів – Генштаб

 • 113841 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Понад 100 мобілізованих росіян відмовляються виконувати будь-які накази командування, а також залишати казарму через недотримання санітарних норм, неналежне харчування й відсутність нормальних умов для проживання. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"В росії продовжуються бунти серед мобілізованих. Так, за наявною інформацією, на одному з навчальних полігонів східного військового округу через низький рівень забезпечення, недотримання санітарних норм, неналежне харчування та відсутність нормальних умов для проживання понад сто мобілізованих відмовляються виконувати будь-які накази командування та залишати казарму", - ідеться у повідомленні.

Додамо

У Генштабі зазначили, що мобілізація та перекидання противником резервів не дають можливості здолати супротив українських захисників.

Нагадаємо

Раніше повідомляли, що мобілізовані в росії мають купувати за власний кошт екіпірування. В одному з військових училищ форму отримали не більше половини мобілізованих. Залишається проблемним питання забезпечення мобілізованих шоломами та бронежилетами.

Українські Національні Новини

Війна