ponad-100-proektiv-otrimayut-granti-v-ramkakh-konkursu-chas-diyati-ukrayino

Понад 100 проектів отримають гранти в рамках конкурсу “Час діяти, Україно!”

 • 424543 переглядiв

КИЇВ. 14 вересня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” оголосив переможців конкурсу “Час діяти, Україно!”. Гранти отримають 102 проекти, хоча планувалося, що переможців буде 70. Для цього довелося збільшити призовий фонд. Про це повідомили у пресслужбі “МХП-Громаді”, передає УНН.

Цитата

“Наш бюджет на конкурс мікрогрантів цьогоріч становив 5 млн грн. Ми отримали майже 400 проектів. І планували надати 70 грантів. Натомість ми 5 діб шукали резерви в бюджеті фонду, щоб підтримати більше. Набагато більше. Бо відчули, як українці борються за перемогу нашої економіки, освіти, культури! Яку потужну відсіч російській спробі знищити усе українське дає кожен проект. Отже, керівництво фонду прийняло непересічне рішення. Ми виділяємо 8,2 млн грн на реалізацію 102-х проєктів”, - йдеться у повідомленні.

Про конкурс

Час діяти, Україно!” - це адаптований під сучасну дійсність традиційний конкурс соціальних ініціатив від благодійного фонду “МХП-Громаді”. Цього року замість проектів з урізноманітнення дитячого дозвілля, навчання, захисту довкілля чи підтримки громадського здоров’я, Фонд хоче підтримати ініціативи, пов’язані з облаштуванням надійного укриття для школярів, створенням реабілітаційних центрів для поранених захисників тощо.

Головна мета конкурсу – сприяти вирішенню важливих соціальних проблем громад шляхом підтримки локальних ініціатив в умовах війни.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу