ponad-120-zakonoproektiv-planuye-rozglyanuti-rada-za-tri-dni

Понад 120 законопроектів планує розглянути Рада за три дні

 • 11079 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Парламент планує розглянути понад 120 проектів законопроектів 15-18 січня. Зокрема депутати мають голосувати щодо посилення відповідальності за фальсифікацію лікарських засобів, внесення змін до Кримінального кодексу щодо звільнення від кримінальної відповідальності судд, передає УНН.

Так, депутати мають розглянути Проект Закону "Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за фальсифікацію лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів".

Проектом пропонується посилити відповідальність за фальсифікацію лікарських засобів або обіг фальсифікованих лікарських засобів.

Серед інших питань засідання – проект про внесення змін до Кримінального кодексу щодо звільнення від кримінальної відповідальності судді. Насамперед йдеться про можливість позбавити суддю кримінальної відповідальності, якщо на нього чинився тиск. 

Нагадаємо, днями Верховна Рада розглядала Законопроект № 9065, який передбачає посилення відповідальності за продаж алкоголю неповнолітнім та містить норми про заборону продавати спиртні напої, а також тютюн поблизу шкільних подвір’їв найближчим часом планують винести на розгляд парламенту.

Українські Національні Новини

Політика