ponad-2000-lyudey-mayzhe-dva-misyatsi-bez-sontsya-bez-normalnoyi-pitnoyi-vodi-yizhi-ta-svizhogo-povitrya-perebuvayut-u-pidvalakh-azovstal-yakiy-rashisti-khochut-znischiti

Понад 2000 людей майже два місяці без сонця, без нормальної питної води, їжи та свіжого повітря перебувають у підвалах "Азовсталь", який рашисти хочуть знищити

 • 132499 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Найстрашніша й найжахливіша ситуація для цивільних в Маріуполі – для людей в укритті в Азовсталі. До 2000 людей, переважно жінки та діти майже два місяці без сонця, без нормальної питної води, їжи та свіжого повітря. Про це повідомляє УНН з посиланням на Андрушенко Time.

Деталі

2000 тисячі людей в повній небезпеки через те, що російські окупанти вирішили, що цивільні "нацисти" і планують їх знищити тритонними авіабомбами.

Окупанти обіцяють витравити їх газом та хімічною зброю.

Цитата

"Нам залишається лише звернутись та просити всіх релігійних та політичних діячів, відомих та популярних осіб почати діяти. Діяти, а не обіцяти", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Незважаючи на значну перевагу у кількості військ, російські окупанти не можуть взяти український Маріуполь, тому хочуть зрівняти з землею завод "Азовсталь", де тримають оборону українські бійці. Про це свідчить чергове перехоплення телефонної розмови рашиста із дружиною, яке оприлюднила СБУ.

Українські Національні Новини

Суспільство