ponad-500-inozemnikh-koleg-medikiv-gotovi-nadavati-medichnu-dopomogu-v-ukrayini

Понад 500 іноземних колег-медиків готові надавати медичну допомогу в Україні

 • 111020 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Понад 500 іноземних медичних працівників готові надавати медичну допомогу в Україні. Саме така кількість лікарів зареєструвалися через реєстраційну форму, що була опублікована на сайті Міністерства охорони здоров'я України, повідомили у МОЗ, пише УНН.

Деталі

Серед зареєстрованих є лікарі, медичні сестри та парамедики з країн Європейського союзу, Великої Британії, Швейцарії, Туреччини, Азербайджану, Ізраїлю, США, Канади, Австралії, Нової Зеландії, Південної Африки, Індії, Йорданії, Бразилії та інших країн, які виявили бажання приїхати до України та разом з українськими лікарями допомагати постраждалим.

Реєстрація і надалі залишається відкритою для всіх медичних працівників з наших дружніх країн. Детальніше, як можна зареєструватись, а також номери телефонів національних координаторів за посиланням тут.

"Міністерство охорони здоров’я України вдячне кожному за пропозиції надати допомогу нашій країні. Ваша допомога в умовах збройної агресії Російської Федерації для нас надважлива", - вказали у МОЗ.

Доповнення

Лише за два дні з початку вторгнення РФ, за оперативними даними МОЗ, від рук загарбників було 198 загиблих, з них 3 дітей, 1115 поранених, з яких 33 дитини.

Українські Національні Новини

Суспільство