ponad-850-vchiteliv-pochatkovikh-klasiv-vzyali-uchast-u-testi-dlya-sertifikatsiyi

Понад 850 вчителів початкових класів взяли участь у тесті для сертифікації

 • 19290 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Сьогодні 857 вчителів початкової школи взяли участь в тестуванні різних компетентностей. Про це в коментарі кореспонденту УНН повідомила начальник відділу інформації та комунікації з громадськістю Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Клименко.

"Сьогодні в незалежному тестуванні взяли участь 857 учителів початкової школи. Вони працювали продовж 180 хвилин. Виконували сто тестових завдань з вибором однієї правильної відповіді. Завдання були спрямовані на різні компетентності, якими має володіти вчитель початкової школи", - розповіла Клименко.

Начальник відділу інформації повідомила, що результати тестування в УЦОЯО планують оприлюднити до 15 листопада, хоча є строк до 21 листопада. Результати тестування вчителі зможуть побачити в особистому кабінеті.

Нагадаємо, 31 жовтня вчителі початкової школи мали складати тест для сертифікації. Тестування фахових знань і вмінь учителів початкових класів триватиме 180 хв. Тест складається зі 100 завдань. Очікувалося, що тестування проходитимуть 811 вчителів.

Українські Національні Новини

Суспільство