ponad-dvi-tisyachi-litriv-samogonu-znischili-politseyski-na-rivnenschini

Понад дві тисячі літрів самогону знищили поліцейські на Рівненщині

 • 12057 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. На Рівненщині поліцейські знищили майже дві тисячі літрів самогону та понад чотири тисячі – закваски. Такі результати після завершення боротьби проти самогоноваріння на території Рівненської області, що тривали протягом 20 днів. Повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Національної поліції Рівненської області.

«30 грудня, завершилися превентивні заходи з протидії самогоноваріння на території Рівненської області, які тривали із 10 по 30 грудня. В результаті знищили майже дві тисячі літрів самогону та понад чотири тисячі – закваски. Профілактична операція під умовною назвою «самогонка» була проведена для зменшення кількості кримінальних правопорушень, скоєних особами в стані алкогольного сп’яніння», - йдеться в повідомленні.

Відтак поліцейські виявили та задокументували 322 адміністративних правопорушення за статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення: виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення.

Також, було вилучено та знищено 1823 літрів самогону, 4353 літрів самогонної закваски та 83 апарати для виготовлення самогону. Загалом було накладено штрафів на суму 17492 гривень, з яких стягнуто — 10926 грн. Поліцейські продовжують боротьбу із самогоноварінням.

Нагадаємо, у Запоріжжі прикрили незаконний пункт прийому металобрухту, де був розміщений і підпільний цех з виробництва лікеро-горілчаної продукції. Запорожець варив самогон в промислових обсягах. Крім прийому металобрухту, чоловік також промишляв незаконним виготовленням спиртних напоїв - варив самогон. У нього правоохоронці вилучили близько 220 літрів самогону, есенції і барвники

Українські Національні Новини

Суспільство