poperedu-ukrayinu-chekaye-nadzvichayno-skladniy-etap-borotbi-na-donbasi-minoboroni

Попереду Україну чекає надзвичайно складний етап боротьби на Донбасі – Міноборони

 • 77933 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Попереду Україну очікує надзвичайно складний етап боротьби з окупантами у Донецькому операційному районі, де противник задіяв усі сили для захоплення територій. Про це під час брифінгу повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, передає УНН.

Цитата

“Противник задіяв усі сили та засоби для захоплення нашої території та оточення наших військ. Ворог штурмує позиції наших військ одночасно на декількох напрямках. Попереду нас очікує надзвичайно складний і тривалий етап боротьби. Треба розуміти, що це війна і, на жаль, втрати з нашого боку неминучі”, – заявила представник Міноборони.

Деталі

Маляр наголосила, що на сьогодні агресор здійснює інтенсивний вогневий вплив вздовж всієї лінії зіткнення та у глибині оборони українських військ у Донецькому операційному районі.

Зокрема, окупанти застосовують тактичні ракетні комплекси, авіацію та артилерію. Обстановка залишається складною та має ознаки до подальшого загострення.

Доповнення

25 травня речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник повідомив, що на Сході на окремих напрямках російські угрупування мають тимчасовий успіх. Однак, говорити про наступ противника і відступ Збройних сил України не можна.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП