popit-na-ulyublenu-poradu-sobak-korolevi-dosyag-novogo-maksimumu-pislya-yiyi-smerti

Попит на улюблену породу собак королеви досяг нового максимуму після її смерті

 • 166932 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Ціни на коргі, улюблену породу собака покійної королеви Єлизавети II, подвоїлися до нового максимуму після похорону монарха минулого тижня, передає УНН.

Деталі

У Pets4Homes повідомили AFP, що в даний час обсяг щоденних пошуків коргі вдесятеро більший, ніж минулого тижня: «Ціни, які запитують зареєстровані заводчики коргі, сьогодні досягли нового максимуму, при цьому середні ціни, що запитуються, подвоїлися за останні три дні».

Собака вперше продається за ціною понад 2500 фунтів стерлінгів (2678 доларів США), що навіть перевищує ціни, досягнуті під час пандемії, коли попит на чотирилапих компаньйонів різко зріс.

Доповнення

Королева, похорон якої відбувся минулого понеділка, перестала розводити коргі у свої 90 років, щоб не залишити їх сиротами після своєї смерті.

Тим не менш, королева тримала двох "доргі" - поміс такси та коргі - щоб скласти їй компанію в останні роки її життя.

Королева так любила своїх коргі, що особисто стежила за їхнім щоденним харчуванням.

"Обід для собак, що складається зі стейку з філе та курячої грудки, готував лакей і подавав щодня рівно о 17:00, а королева грала в служницю, розливаючи соус на бенкеті", - йдеться в книзі "Домашні тварини за королівським призначенням" автора Брайана Хої.

Українські Національні Новини

Новини Світу