popri-viynu-pidtrimuyut-kolektiv-u-obukhivskomu-paperovomu-kombinati-privitali-spivrobitnikiv-z-profesiynim-svyatom

Попри війну підтримують колектив: у Обухівському паперовому комбінаті привітали співробітників з професійним святом

 • 309844 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. Цієї суботи в Україні відзначали День працівників целюлозно-паперової промисловості. Свій колектив з професійним святом привітали і у Київському КПК в Обухові, передає УНН з посиланням на сайт комбінату.

Керівництво Обухівського паперового комбінату наголошує - попри військові дії щодня підтримує свій колектив, тому і на цей раз вирішили відзначити найкращих працівників.

Деталі

За словами представників комбінату, робітники Київського КПК на честь професійного свята отримали грошову премію. Додатко преміювали й тих, хто вже давно працює на комбінаті. Окремо відзначили робітників, які зараз захищають Україну на фронті. Таких у комбінаті - 244 працівника.

Цитата

“Досягнення нашого комбінату були б неможливими без злагодженої роботи та віддачі кожного працівника. Для цього ми створили всі необхідні умови роботи: це корпоративне медичне страхування за кошти компанії, додаткові соціальні гарантії та виплати.

Саме тому і в цей день ми вирішили привітати наших працівників: грамоти, квіти та грошові винагороди отримали чимала кількість людей. Вцілому на честь свята працівники отримали майже три мільйони грошивих виплат”, - повідомили у Київському КПК.

Там наголосили - у такий складний час допомагають не лише працівникам КПК, а й простим людям, які опинилися у скрутних умовах.

“Попри важкий 2022 рік для всієї України, ми продовжуємо працювати, підтримувати економіку країни, надавати благодійну допомогу. Комбінат не зупиняється на досягнутому та крокує вперед. Ми впевнені у нашому комбінаті та у завтрашньому дні завдяки роботі всього колективу”, - розповіли у Київському КПК.

Раніше

На Київському картонно-паперовому комбінаті вдруге за рік провели День донора. Усього вдалося зібрати понад 16 літрів крові.

Довідка

Київський картонно-паперовий комбінат працює в Обухові і є містоутворюючим підприємством, на якому наразі працює 2500 українців. ККПК здійснює експорт своєї продукції у 35 країн світу та має 148 мільйонів доларів обсягу товарної продукції.

Наразі Київський картонно-паперовий комбінат виробляє гофротару, литу тару, картон та паперові вироби, зокрема - відомий на всю Україну туалетний папір “Обухів 65”.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу