popri-zmischennya-boyovikh-diy-na-skhid-meta-rosiyi-schodo-ukrayini-zalishayetsya-nezminnoyu-minoboroni-velikoyi-britaniyi

Попри зміщення бойових дій на схід, мета росії щодо України не змінилася – британська розвідка

 • 311271 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН.  Незважаючи на те, що російські окупаційні сили зараз перекидають бойову техніку з білорусі на східну Україну, кінцева мета росії залишається незмінною: змусити українську державу відмовитися від євроатлантичної орієнтації і затвердити своє регіональне панування. Про це УНН повідомляє з посиланням на Міноборони Великої Британії в Twitter.

Цитата

"Хоча оперативний фокус росії змістився на схід України, кінцева мета росії залишається колишньою. Вона прагне змусити Україну відмовитися від євроатлантичної орієнтації і затвердити своє регіональне панування", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Наголосили, що російська артилерія продовжує завдавати ударів по українських позиціях на сході країни, де росія планує відновити свою наступальну діяльність.

Зокрема, окупанти продовжують передислокацію бойової та допоміжної техніки з Білорусі на схід України. Сюди входять локації поблизу Харкова та Сєвєрдонецька.

Додамо

Як інформував УНН, росія може розпочати наступну фазу війни в Україні вже найближчими днями. Через це США намагаються переконати союзників відправити в Україну більше артилерії та боєприпасів.

Українські Національні Новини

Політика