popry-travmu-mykolenka-everton-maisterno-obihrav-liverpul-u-mersisaidskomu-derbi

Попри травму Миколенка, "Евертон" майстерно обіграв "Ліверпуль" у мерсісайдському дербі

 • 19171 переглядiв

У мерсисайдському дербі на "Гудісон Парк" "Евертон" переміг "Ліверпуль" з рахунком 2:0, а Віталій Миколенко зазнав травми і був замінений у перерві.

"Евертон" українського захисника Віталія Миколенка на "Гудісон Парк" переміг "Ліверпуль" у мерсисайдському дербі з рахунком 2:0. Після цієї поразки "Червоні" відстають від лідера змагання "Арсеналу", на три очки, передає УНН із посиланням на портал Premier League.

Деталі

У 244-му мерсисайдському дербі ФК "Евертон", на своєму полі, переміг "Ліверпуль" з рахунком 2:0. На жаль, український захисник Віталій Миколенко "Евертона" зазнав гострої травми, невдало приземлившись на ногу після зіткнення, - його замінили у перерві.

"Евертон" вийшов вперед на 26-й хвилині, коли м'яч закружляв навколо їхнього штрафного майданчика, а удар захисника господарів Джерреда Брентвейта низом у підсумку випередив голкіпера ФК "Ліверпуль" Аліссона, закрутившись над лінією з внутрішньої сторони штанги. Закріпив успіх Домінік Калверт-Льюін, - на 58-й хвилині нападник "Евертона" пробив головою після кутового, зумівши піднятися непоміченим на задній штанзі, м’яч відскочив у нижній лівий кут.

"Ліверпуль" намагався зрівняти рахунок. Найближчим до того, щоб забити на 69-й хвилині, коли блискучий удар Діаса влучив у праву штангу – це 22-й раз, коли "Ліверпуль" влучив у каркас на протязі ліги цього сезону.

19.04.24, 13:07 • [views_0]

У підсумку, Юрген Клопп і ФК "Ліверпуль" не зміг запобігти ймовірно вирішальному програшу  у боротьбі за титул англійської Прем'єр-ліги. За чотири матчі до кінця сезону відставання від лідера "Арсенала" становить три очки, і чинний чемпіон "Манчестер" може випередити "Ліверпуль"  в четвер.

23.04.24, 10:00 • [views_0]

Ігор Тележніков

Спорт