populiaryzatsiia-zdorovoho-sposobu-zhyttia-na-kyivshchyni-blahodiinyky-oblashtuvaly-sportyvnu-zalu

Популяризація здорового способу життя: на Київщині благодійники облаштували спортивну залу

 • 21516 переглядiв

Благодійники облаштували спортзал у Згурівській ОТГ Київської області завдяки конкурсу соціальних ініціатив, спрямованого на популяризацію здорового способу життя.

У межах конкурсу соціальних ініціатив "Час діяти, Україно!" благодійний фонд "МХП-Громаді" та Згурівська ТГ облаштували спортивний зал, передає УНН із посиланням на МХП-Агро-С.

Деталі

Спортивний простір відкрили для жителів Згурівської ТГ.

"МХП-Агро-С, як соціально відповідальний бізнес та партнер громад, де веде свою діяльність, зацікавлений в організації комфортних умов для всі жителів населених пунктів. І створення просторів для занять спортом на Київщині – це частина нашої програми з популяризації здорового способу життя. Такий простір нещодавно відкрили для жителів Згурівської ТГ. Проєкт ми реалізували у співпраці із нашим стратегічним партнером - фондом "МХП-Громаді" та Згурівською ТГ у межах конкурсу соціальних ініціатив "Час діяти, Україно!", - йдеться у повідомленні.

За кошти з місцевого бюджету проведено капітальний ремонт будівлі, в якій реалізований проєкт. А на грантові кошти у сумі 100 тис. грн громада придбала тренажери.

За словами організаторів проєкту, зала стане центром оздоровчої, профілактично-лікувальної, просвітницької роботи для всіх верств населення Згурівської ТГ.

"Час діяти, Україно!": на Вінниччині відроджують гончарне ремесло 09.02.24, 13:50 • [views_0]

Довідка

"МХП-Громаді" – український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія – комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл.

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.