poroshenko-nazvav-dvi-nepriynyatni-dlya-miru-na-donbasi-kraynoschi

Порошенко назвав дві неприйнятні для миру на Донбасі крайнощі

 • 7148 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Для встановлення миру на Донбасі будь-які пропозиції є прийнятними, окрім "двох крайнощів". Про це під час робочого візиту в Івано-Франківській області заявив Президент України Петро Порошенко, передає УНН.

"Крайнощі – щодо ура-патріотичної ідеї авантюрно-військового наступу, який буде потребувати життів мільйонів українських героїв. І друга ідея – це капітуляція. Мир на російських умовах, коли ми маємо подарувати українську землю. Поки я Президент – жодного клаптику української землі не віддамо нікому", – зазначив Порошенко.

При цьому він зазначив, що рішення Радбезу ООН про запровадження миротворчого контингенту, якій має бути розгорнутий на сході України, стане першим кроком до миру.

"Перший крок до миру є рішення Ради безпеки ООН про запровадження миротворчого контингенту, якій має бути розгорнутий на сході нашої держави. Чому це так важливо? Як тільки приходять на наше запрошення миротворці з усього світу, російські війська ідуть геть з України. І далі нам не треба ніякої допомоги – ми в середині України дуже швидко порозуміємося. Як би тільки не було держави-агресора", – підкреслив Порошенко.

Нагадаємо, постпред України при ООН Єльченко назвав варіанти для відправки миротворців на Донбас.

Українські Національні Новини

Політика