poroshenko-nazvav-zelenskogo-mishkom-iz-oligarkhami-i-regionalami

Порошенко назвав Зеленського мішком із олігархами і "регіоналами"

 • 5638 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. У невідомій команді кандидата в президенти Володимира Зеленського є колишні українські олігархи і колишні члени "Партії регіонів". Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час виборчих дебатів на "Олімпійському", передає кореспондент УНН.

"Ми стоїмо сьогодні перед викликами, які вимагають від Президента мужності і сили, міжнародного досвіду… Ми маємо лише дуже красиву обгортку – дорогу, яскраву, в якій кожен може знайти собі те, що він хоче – зниження тарифів, зарплати вчителя по 4 тисячі євро, підвищення пенсій, повернення в Росію, а хто і рух в Європу… Ви – не кіт в мішку, ви – мішок, а в вашому мішку – колишні олігархи, колишні "регіонали"… І ми вас не допустимо до влади", - зазначив голова держави.

За його словами, Зеленський ховається від журналістів, від свого полонена і всього українського народу. Напередодні виборів суспільство так і знемогло почути від кандидата в президенти Зеленського, що він збирається робити як верховний головнокомандувач і як буде утримувати міжнародну коаліцію, створену за останні 5 років тощо.

Нагадаємо, дебати на НСК "Олімпійський", згідно з результатами жеребкування, розпочав кандидат в президенти Володимир Зеленський.

Українські Національні Новини

Політика